BURSA / OSMANGAZİ - Ahmet Çabuk Ortaokulu

Ahmet Çabuk Ortaokulu

Küçükbalıklı Mah. 6.Cadde No10 Osmangazi/Bursa
Vizyon
Vizyonumuz Geçmişi unutmadan geleceği karartmadan hedeflere nokta atışıyla ulaşmaktır. Aranan okul olmak. İzlenen okul olmak. Gıpta edilen okul olmak. Eğitimde Ülkenin hedeflerinin üstüne çıkmaktır.
Misyon
Misyonumuz Eğitim ortamında yüksek beklentileri olan bir topluluk oluşturarak yaşam boyu öğrenme ve kişisel gelişim ile sonuçlanan bir işbirliği geliştirerek başarıları meydana çıkarmak kişilerin fikri hür vicdanı hür olmasını yüreklendirip karşılıklı saygı,sevgi ve hoşgörü ile sosyal sorumluluğu teşvik ederek eğitimdeki bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçları karşılamaktır.
Başarılar
KALORİFERLİ
Ulaşım
TOPLU (DOLMUŞ+OTOBÜS) Kent Meydanından kalkan Küçükbalıklı dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. 16-İ otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.
KÜÇÜKBALIKLI MAHALLESİ 6.CADDE NO:10 OSMANGAZİ BURSA
MERKEZ İLÇE
FUTBOL,VOLEYBOL
TÜBİTAK 4006, ERASMUS,E-TWINNING PROJELERİ
Romanya ile kardeş okul projesi yürütülmekte.